Back to Blog

Posted: Friday 20 May 2016

Private Client

Hannah immediately understood the brief which was to update the centre of my house to include dining hall stairs, landing, study, WC and cloakroom. Although a thirties property I wanted to update in a contemporary way but taking into account the age and some of the odd features which didn’t enhance the house, although I had lived with them for 40 years! She put together a sympathetic colour scheme and made suggestions,most of which I took on board! It was such a load off my mind to have someone who could see the whole picture including light fittings curtains rugs and furniture and source something a bit different from the High Street. Thank you to Hannah and her team. I have had so many compliments about my refurb it is like walking into a different house.